4 podcasts voor tijdens je duurloop

Hardlopen is altijd voer voor discussie. Welke trainingsvorm is de beste? Hoe lang moet je langste duurloop zijn voor een 50 km wedstrijd? Welke gelletjes geven de meeste energie? Wanneer ben je hersteld na een wedstrijd? Deze 4 podcasts voor tijdens je duurloop geven antwoord op deze en tal van andere vragen!

podcast hardlopen

Over hardlopen kan je eindeloos blijven praten. Niet-lopers zullen je met grote ogen aankijken als je weer begint over je volgende doel en hoe je die gaat bereiken. Geweldig toch, laat ze maar denken!

Krijg je nou geen genoeg van het praten over hardlopen? Wij hebben 4 podcasts voor tijdens je duurloop klaargezet. Een lekkere afleiding voor de eenzame uren die je onderweg bent. Deze podcasts zijn allemaal in het Nederlands, lekker makelijk.

De Pacer

Een podcast van Tim Bijl en Eric Brommert over hardlopen. Elke 2 weken komen zijn weer met een nieuwe aflevering met uiteenlopende onderwerpen. Een aanrader!

Susy Q&A

De podcast van topatlete Susan Krumins en hoofdredacteur van Runnersword, Olivier Heimel. Elke 2 weken komen zijn met een nieuwe podcast, over allerlei hardloopgerelateerde onderwerpen.

Looppraat

Anton-Jan Thijssen en Tim Baks komen elke maand met een nieuwe aflevering. In deze afleveringen behandelen ze tips, reviews, het laatste nieuwe en ontvangen ze gasten.

Runcafe Radio

Een relatief nieuwe podcast met tot nu toe drie afleveringen. Deze 3 afleveringen zijn de moeite van het luisteren waar en wij hopen dat zij snel met nieuwe afleveringen komen.

Een podcast luisteren kan natuurlijk via je telefoon. Maar er zijn ook steeds meer horloges waarop je muziek/podcasts kan zetten. Samen met goede bluetooth oortjes heb je dan een mooie lichte combinatie en kan je de telefoon lekker thuis laten. Hieronder hebben wij 2 populaire opties neergezet: De Garmin Forerunner 245 Music en de Aftershokz Aeropex.

Garmin forerunner 245 music
Klik op de afbeelding voor de productpagina
Aftershokz Aeropex
Klik op de afbeelding voor de productpagina

4 podcasts voor tijdens je duurloop. Nu kom jij die tijd wel door en je steekt er nog wat van op ook!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *