TED talks

TED is een organisatie die wereldwijd zogenaamde TED talks organiseert. Deze TED talks duren maximaal 18 minuten en zijn erop gericht informatie en ideeën te verspreiden. De onderwerpen lopen erg uiteen en het zal je dan ook niet verbazen dat er ook voor ultralopers enkele bijzonder informatieve TED talks zijn. Alle TED talks worden opgenomen en vrij beschikbaar gemaakt voor iedereen die het wil zien/luisteren. Een waardevolle bron dus.

TEDx evenementen zijn lokaal georganiseerde evenementen, die op dezelfde manier worden gehouden als TED evenementen. Ook hier gelden dezelfde spelregels.

TED talks

Hieronder hebben we een tweetal TED talks geplaatst. Beiden gaan over duursporten.

De eerste TED talk gaat over trainen. Hoe kan je effectief trainen? Een tipje van de sluier: Waarschijnlijk train je te intensief!

De tweede TED talk gaat over de mindset. Leef niet in het verleden, niet in de toekomst, maar in het heden. Dit kan jou helpen om die ultra te crushen!

Waardevolle TED talks

Wij vinden beide TED talks zeer waardevol voor ultralopers. Even geen review over die nieuwe hardloopschoenen, of het zoveelste trainingsschema. Maar 2 mooie TED talks die de ultraloper kunnen helpen om nog meer uit zichzelf te halen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Run Han Run schreef:

    Dank je! Zeker goede Ted Talks, met een duidelijke en eerlijke ‘boodschap’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *